VelowUp® Carrousel

De VelowUp Carrousel is extreem plaatsbesparend en makkelijk te onderhouden. Dankzij het gebruik van de VelowUp fietshaak is de stalling zeer gebruiksvriendelijk.

Extreem plaatsbesparend

Dankzij de verticale positie passen er twintig fietsen in een cirkeltje met een diameter van nauwelijks vier meter. De installatie is zo ontworpen dat ze past op vier Stelcon platen. Hierdoor leent haast elke locatie zich voor de plaatsing van deze carrousel, ook als dat slechts tijdelijk is.

Comfortabel voor de gebruikers

De fietsen hangen verticaal aan een VelowUp fietshaak. De VelowUp is een slim hefsysteem dat met een gasveer de fiets optilt en neerzet. De gebruiker hoeft daarbij nauwelijks kracht te zetten, zelfs niet bij een zware elektrische fiets. De radiale plaatsing van de fietsen zorgt voor een zeer royale afstand tussen de sturen. Daardoor is deze stallingsmethode ook bij volledige bezetting nog erg comfortabel. De optionele verlichting in het kioskdak en de optionele glazen wanden zorgen voor een aangename omgeving met een hoog veiligheidsgevoel. De aanbindvoorziening aan de hefarm helpt de diefstalpreventie.

Mooi en makkelijk te onderhouden

De elegante constructie is een esthetische meerwaarde. Het dak kan uitgerust worden met PV panelen, of kan uitgevoerd worden als groendak. Onder de parasol kan LED verlichting ingebouwd worden. De glazen wanden zijn zowel transparant als met een zeefdruk of folie uit te voeren. Door deze variaties past de installatie in elke omgeving. De fietsen hangen vrij van de grond en zwerfvuil krijgt geen kans om zich op te hopen.

Interesse?

Contact

Zou u graag een prijsindicatie ontvangen, een presentatie meemaken of een demonstratie krijgen?

Contacteer ons voor meer info, een meeting bij u of een bezoek aan een praktijkinstallatie.

Ga naar onze webshop
Contacteer ons