VelowUp® Carroussel

20 fietsen op slechts 4 Stelcon platen

Dankzij de verticale positie passen er 20 fietsen in een cirkeltje met een diameter van nauwelijks 4m. De installatie is zo ontworpen dat ze past op 4 Stelcon platen. Hierdoor leent haast elke locatie zich voor de plaatsing van deze carroussel, ook als dat slechts tijdelijk is.

Comfortabel voor de gebruikers

De fietsen hangen verticaal aan een VelowUp fietshaak. De VelowUp is een slim hefsysteem dat met een gasveer de fiets optilt en neerzet. De gebruiker hoeft daarbij nauwelijks kracht te zetten, zelfs niet bij een zware elektrische fiets. De radiale plaatsing van de fietsen zorgt voor een zeer royale afstand tussen de sturen. Daardoor is deze stallingsmethode ook bij volledige bezetting nog erg comfortabel. De optionele verlichting in het kioskdak en de optionele glazen wanden zorgen voor een aangename omgeving met een hoog veiligheidsgevoel. De aanbindvoorziening aan de hefarm helpt de diefstalpreventie.

Mooi en makkelijk te onderhouden

De elegante constructie is een esthetische meerwaarde. Het dak kan uitgerust worden met PV panelen, of kan uitgevoerd worden als groendak. Onder de parasol kan LED verlichting ingebouwd worden. De glazen wanden zijn zowel transparant als met een zeefdruk of folie uit te voeren. Door deze variaties past de installatie in elke omgeving. De fietsen hangen vrij van de grond en zwerfvuil krijgt geen kans om zich op te hopen.

Interesse?

Contacteer ons. We zullen graag een bezoek organiseren en meer info verstrekken.

Contact