Fietsenstallingen

Een fietsenstalling biedt verscheidene belangrijke voordelen. De constructie beschermt de fietsen van uw medewerkers of bezoekers tegen de weersomstandigheden maar heeft ook een esthetische meerwaarde.

Velowspace ®

De VelowSpace is een volautomatische fietsenstalling die 24u/7d operationeel is, en die daardoor zeer geschikt is voor onbewaakte plekken zoals kleinere treinstations, carpoolparkings, OV-hubs etc.

De identificatie van de gebruiker kan via diverse systemen waardoor de beheerder deze fietsenstalling makkelijk kan opnemen als verlengstuk van een bestaande dienstverlening.

Meer info

Velominck

De VeloMinck is een volautomatische fietsenstalling die 24u/7d operationeel is en een capaciteit van 50 tot 200 fietsen heeft.

De fietsen worden ondergronds of op een etage gestald, met een automatisch transportsysteem. De identificatie van de gebruiker kan via diverse systemen waardoor de beheerder deze fietsenstalling makkelijk kan opnemen als verlengstuk van een bestaande dienstverlening.

Meer info

VelowUp® Carroussel

Dankzij de verticale positie passen er 20 fietsen in een cirkeltje met een diameter van nauwelijks 4m.

De installatie is zo ontworpen dat ze past op 4 Stelcon platen. Hierdoor leent haast elke locatie zich voor de plaatsing van deze carrousel, ook als dat slechts tijdelijk is.

Meer info

Fietsgarage Bikebox

Bescherm je fiets volledig tegen diefstal en vandalisme. De Bikebox is de ideale oplossing om je fiets de veiligheid te geven die hij verdient. De BikeBox biedt plaats aan één fiets, en hij is koppelbaar tot een rij. Optioneel kan de Bikebox uitgerust worden met een laadvoorziening voor elektrische fietsen. De Bikeox is een ideal platform voor personaliseren en het aanbrengen van publiciteit.

Meer info

VarioHub

Met deze oplossing kan u telkens twee fietsen boven elkaar plaatsen. Een ingenieuze gasveer-constructie in combinatie met de aluminium goten garandeert een vederlichte​ ​bediening​: met twee vingers til je een fiets op.

De rekken zijn eenvoudig koppelbaar voor uitbreiding, vanaf 4 plaatsen. De aanleun- en aanbindbeugels zijn instelbaar.

Meer info

Webshop: al onze artikelen in een paar clicks besteld !

U kan onze populairste modellen bestellen via de webshop. Voor grotere orders en projecten neemt u best contact op zodat we u beter kunnen adviseren. Zo kunnen we de rekken voor u intekenen op uw CAD tekening of een 3D simulatie maken van uw fietsenberging, voor een optimaal gebruik van de beschikbare ruimte.

Ga naar onze webshop
Contacteer ons