Fietsgarage BikeBox

De BikeBox is de ideale oplossing om je fiets de veiligheid te geven die hij verdient. De BikeBox is koppelbaar tot een rij. Vanwege de grote vlakken is hij perfect te personaliseren.

Beschermd tegen diefstal en vandalisme

Bescherm je fiets volledig tegen diefstal en vandalisme. De Bikebox is de ideale oplossing om je fiets de veiligheid te geven die hij verdient.

De BikeBox biedt een effectieve bescherming tegen weersinvloeden, voor fiets én toebehoren.

Koppelbare individuele stalling

De BikeBox biedt plaats aan één fiets, en hij is koppelbaar tot een rij. Optioneel kan de Bikebox uitgerust worden met een laadvoorziening voor elektrische fietsen.

Ideaal voor scholen, bedrijven, sport- en ontspanningsfaciliteiten, residentiële zones…

Perfect te personaliseren

Vanwege de grote vlakken is de BikeBox een ideal platform voor personaliseren en het aanbrengen van publiciteit. Ideaal voor scholen, bedrijven, sport- en ontspanningsfaciliteiten, residentiële zones…

De zijwanden en het dak zijn van een discrete poedercoating voorzien in RAL5023 distant blue. Voor de deuren, achterwand en het frame werd gekozen voor een RAL7040 window grey.

Webshop: bijna al onze artikelen in een paar clicks besteld !

U kan onze populairste modellen bestellen via de webshop. Voor grotere orders en projecten neemt u best contact op zodat we u beter kunnen adviseren. Zo kunnen we de rekken voor u intekenen op uw CAD tekening of een 3D simulatie maken van uw fietsenberging, voor een optimaal gebruik van de beschikbare ruimte.

Ga naar onze webshop
Contacteer ons