Fietsnietjes

Een klassieke en zeer populaire fietsparkeermethode. Het fietsnietje biedt een stabiele basis om fietsen tegen te laten steunen en aan vast te leggen. Nu ook in een heel stijlvolle en nog fietsvriendelijker versie in bamboe.

Klassieke fietsnietje

Een fietsparkeermethode die haar deugdelijkheid al ruimschoots bewezen heeft. Het fietsnietje biedt een stabiele basis om fietsen tegen te laten steunen en aan vast te leggen. Beschikbaar in meerdere varianten, met en zonder kniebeugel, in gegalvaniseerd staal en RVS, om vast te betonneren of om met bouten te verankeren.

Meer info

Bamboe fietsnietje

Bamboe is het beste natuurlijke en ecologische alternatief voor hout. Het is een plant die zeer snel groeit en vanaf 5 jaar groei gebruikt kan worden, in vergelijking met 50 tot 70 jaar voor de eik. Bamboe hoeft niet uitgeplant te worden in tegenstelling tot andere houtsoorten.

In de eerste plaats vinden we het belangrijk dat onze rekken vriendelijk zijn voor fiets en gebruikers. En Bambooh fietsnietjes zijn nóg vriendelijker voor de lak van je fiets dan andere rekken. Ze zijn samengesteld uit speciaal behandeld bamboe, met inwendig roestvrijstalen hoekprofielen.

De lichtgekleurde variant Bambooh N-finity is voor gebruik onder overkappingen en indoor. De donkere variant Bambooh X-treme kreeg een speciale behandeling en is geschikt voor buitengebruik.

Contacteer ons

Webshop: bijna al onze artikelen in een paar clicks besteld !

U kan onze populairste modellen bestellen via de webshop. Voor grotere orders en projecten neemt u best contact op zodat we u beter kunnen adviseren. Zo kunnen we de rekken voor u intekenen op uw CAD tekening of een 3D simulatie maken van uw fietsenberging, voor een optimaal gebruik van de beschikbare ruimte.

Ga naar onze webshop
Contacteer ons