WSM Fietsrekken

Fietsvriendelijk fietsrek

In de eerste plaats vinden we het belangrijk dat onze rekken vriendelijk zijn fiets en gebruikers. Alle wielhoepels zijn geschikt voor banden tot 55mm breed.

Onze meest populaire rekken hebben een wielhoepels die op 3 plaatsen het wiel ondersteunen. Dit garandeert een veilige wielklemming en de aanbindbeugel voorkomt naast diefstal ook het omvallen.

Het uitgesproken hoogteverschil tussen naast elkaar gelegen fietsen zorgt ervoor dat een onderlinge afstand van 35cm volstaat voor een comfortabele stalling.

Type 4000

Degelijk

De stevige staalconstructie is thermisch verzinkt en dus extreem duurzaam, ook voor buitengebruik.

Het ontwerp is doordacht en de nauwkeurigheid van de afwerking is uitstekend, met aandacht voor de details. Zo zijn de hoepels bvb vooraan smaller, zodat brede en smalle banden alle goed ondersteund worden.

Aan de grond verankerde rekken kunnen eenvoudig gekanteld worden voor een periodieke veegbeurt, zodat zwerfvuil geen kans krijgt om op te hopen.

Budgetvriendelijk

Deze fietsrekken zijn van een uitstekende kwaliteit, maar zijn toch vriendelijk geprijsd. We kunnen doorgaans uit voorraad leveren.

  • Bestand tegen slijtage en corrosie
  • Vandalismebestendig
  • Universeel: geschikt voor smalle en brede banden
  • Diefstalveilig: voorzien van een aanbindvoorziening
  • Vlotte bereikbaarheid van de fietsen
Type 4600
Type 4600

Meest populaire modellen fietsrekken

U kan onze populairste modellen bestellen via de webshop. Voor grotere orders en projecten neemt u best contact op zodat we u beter kunnen adviseren. Zo kunnen we de rekken voor u intekenen op uw CAD tekening of een 3D simulatie maken van uw fietsenberging, voor een optimaal gebruik van de beschikbare ruimte.

Naar de webwinkel
Voor projecten, contacteer ons