Ophangsystemen

U kan kiezen tussen diverse oplossingen om fietsen op te hangen aan muur of plafond. Op deze manier wint u vloeroppervlakte en houdt u de vloer vrij voor eenvoudiger onderhoud van het gebouw.

VelowUp!

Met de VelowUp hangt u moeiteloos fietsen op. Zo kan u tot 40% vloeroppervlakte besparen én het comfort verbeteren.

Omdat de fietsen afwisselend hoog-laag hangen en kunnen scharnieren rond de verticale as, kan u 3 fietsen ophangen aan 1 meter muur. De VelowUp zorgt voor meer orde en comfort in uw bergruimte. Een klein hoekje is vaak al genoeg om enkele fietsen netjes weg te hangen. Elke fiets is even bereikbaar, en u bent voortaan verlost van het verzetten van meerdere fietsen om de achterste te bereiken.

Meer info

Fietshaken

De verbeterde variant van de klassieke fietshaak voor verticaal parkeren. Dit ophangsysteem ondersteunt de fiets aan het voorwiel, zodat de fietsen niet de neiging hebben te verdraaien. Dat scheelt veel frustratie omdat de sturen en kabels niet in elkaar haken.

De fietshaak bestaat in verschillende uitvoeringen:

  • 70° links
  • 70° rechts
  • 90° haaks
  • Voor 4 fietsen
Meer info

Muurbeugels

Ideaal voor uw hoogwaardige racefiets of mountainbike: met deze inklapbare muurbeugel hangt uw fiets met de wielen vrij van de grond.

De fiets hang veilig aan het frame, zonder dat wielen of banden steunen. De framehaken zijn met zacht kunststof bekleed. Als de beugel niet in gebruik is kan u de armen inklappen om plaats te besparen. De beugel kan gekanteld worden zodat ook een sloping frame netjes horizontaal komt te hangen. Geschikt voor nagenoeg alle fietstypes tot 30kg, dus ook voor bijna alle e-bikes.

Meer info

Pedaalhaak

Hang uw fiets op aan de pedalen. Dit is een fietsvriendelijke manier van ophangen want het pedaal is per definitie ontworpen om aan grote krachten te kunnen weerstaan. Tweedelige set met hangende haak en wielondersteuning.

Meer info

Hangsysteem Spacer

Met deze oplossing kan u twee fietsen boven elkaar ophangen zonder dat u hoeft te boren.

De plaatsing is geheel omkeerbaar, zonder sporen na te laten. Dit is niet alleen ideaal voor huurpanden, het is ook gewoon makkelijk en proper. Leidingen en ramen, lichtarmaturen en nissen vormen geen belemmering meer. De telescopische paal klemt tussen vloer en plafond, waarna hij een geschikt is voor de bevestiging van twee fietsen boven elkaar. De twee meegeleverde fietshaken zijn meervoudig instelbaar zodat u elke fiets passend kan krijgen.

Meer info

Webshop: bijna al onze artikelen in een paar clicks besteld !

U kan onze populairste modellen bestellen via de webshop. Voor grotere orders en projecten neemt u best contact op zodat we u beter kunnen adviseren. Zo kunnen we de rekken voor u intekenen op uw CAD tekening of een 3D simulatie maken van uw fietsenberging, voor een optimaal gebruik van de beschikbare ruimte.

Ga naar onze webshop
Contacteer ons