VeloMinck®

Het stallingsprincipe van de VeloMinck® is gebaseerd op een ketting waaraan tot 100 fietsen per ketting met het voorwiel worden opgehangen. Het stallen van de fietsen gebeurt ondergronds of op een etage. De behoefte aan oppervlakte op de begane grond is dan ook minimaal.

Volautomatisch, 24/7 operationeel, multifunctionele identificatie

De VeloMinck is een volautomatische fietsenstalling die 24u/7d operationeel is. De fietsen worden ondergronds of op een etage gestald, met een automatisch transportsysteem.  De identificatie van de gebruiker kan via diverse systemen zoals RFID, NFC, Barcode etc waardoor de beheerder deze fietsenstalling makkelijk kan opnemen als verlengstuk van een bestaande dienstverlening.

Compacte en veilige opslag

Het stallingsprincipe van de VeloMinck® is gebaseerd op een ketting waaraan tot 100 fietsen per ketting met het voorwiel worden opgehangen. Het stallen van de fietsen gebeurt ondergronds of op een etage. De behoefte aan oppervlakte op de begane grond is dan ook minimaal. Daarmee is dit de meest compacte stallingsmethode. De fietsen worden naar de stalling vervoerd met een transportsysteem dat geschikt is voor diverse wiel- en bandenmaten. Door installaties aan elkaar te koppelen kan de capaciteit tot 200 fietsen per locatie gebracht worden.

Het snelle transport en de dubbele bewegingsrichting van de ketting staan garant voor een korte inname en uitgifte-tijd.

Voordelen:

  • Volledig geautomatiseerd
  • Veilig tegen diefstal en vandalisme
  • Capaciteit: 50-200 fietsen
  • 24h/7 toegankelijk
  • Monitoring op afstand
  • Identificatie (Mifare, Swipe, etc.)
  • Zowel ondergronds als bovengronds
  • Innametijd: ca. 10 sec.
  • Uitgiftetijd: 30-60 sec. (afhankelijk van capaciteit)
  • Mature technologie De VeloMinck aan het Tolhuisplein te Amsterdag bewijst al meer dan 10 jaar trouw zijn dienst.

Vandalismebestendig en storingsvrij

De VelowMinck plaatst de fietsen in een onder- of bovengrondse berging die geheel ontoegankelijk is voor onbevoegden, waardoor de fietsen in absolute veiligheid gestald worden. Dankzij elektronische identificatie is het uitgesloten dat een fiets ontvreemd of beschadigd wordt. De werking wordt van op afstand gemonitord. Het hele systeem is extreem oppervlaktebesparend, totaal veilig en zeer comfortabel voor de gebruiker.

Contact

Zou u graag een prijsindicatie ontvangen, een presentatie meemaken of een demonstratie krijgen?

Contacteer ons voor meer info, een meeting bij u of een bezoek aan een praktijkinstallatie.

Ga naar onze webshop
Contacteer ons