Velowspace ®

De VelowSpace is één van de meest compacte stallingsmethoden, is volautomatisch en dag én nacht operationeel.

Volautomatisch, 24/7 operationeel, multifunctionele identificatie

De VelowSpace is een volautomatische fietsenstalling die 24u/7d operationeel is, en die daardoor zeer geschikt is voor onbewaakte plekken zoals kleinere treinstations, carpoolparkings, OV-hubs etc. De identificatie van de gebruiker kan via diverse systemen zoals RFID, NFC, Barcode etc waardoor de beheerder deze fietsenstalling makkelijk kan opnemen als verlengstuk van een bestaande dienstverlening.

Compacte en veilige opslag, voor deelfietsen én particuliere fietsen

Het stallingsprincipe van de VelowSpace® is gebaseerd op een carrousel, waarin tot 24 fietsen met het voorwiel naar het midden worden gestald. De buitendiameter van de VelowSpace is slechts 5,5m. Daarmee is dit een van de meest compacte stallingsmethoden. Het klemsysteem is geschikt voor diverse wiel- en bandenmaten, waardoor de VelowSpace een breed scala aan fietstypes kan herbergen. Het systeem is zowel geschikt voor huurfietsen als voor particuliere fietsen. In het geval van huurfietsen biedt de gebruikersconsole de mogelijkheid om een eventueel defect te melden. De VelowSpace zal de defecte fiets dan blokkeren voor uitgifte, en een verzoek tot herstelling versturen aan de dispatching. Bij een particuliere fiets zorgt de console ervoor dat enkel de eigen fiets van de gebruiker aangeboden wordt.

Vandalismebestendig en storingsvrij

De VelowSpace werd ontworpen volgens de specificaties van de Nederlandse Spoorwegen. De constructie is dan ook uiterst sterk en bestand tegen zelfs zeer agressieve vormen van vandalisme. Het inwendige mechanisme bevat tal van slimmigheden die storingen door een foute manipulatie vermijden, zo zorgt bijvoorbeeld de fietsgoot ervoor dat de fiets vanzelf naar de juiste positie rolt. Daarenboven wordt de goede werking van op afstand gevolgd, en er kan zelfs van op afstand ingegrepen worden.

Getest en goedgekeurd !

De feilloze werking van de VelowSpace is in de praktijk bewezen. Er staan meerdere installaties doorheen Nederland. Zowel buiten als binnen.

Contact

Zou u graag een prijsindicatie ontvangen, een presentatie meemaken of een demonstratie krijgen?

Contacteer ons voor meer info, een meeting bij u of een bezoek aan een praktijkinstallatie.

Ga naar onze webshop
Contacteer ons