VelowUp! ®

De VelowUp zorgt voor meer orde en comfort in uw bergruimte. Een klein hoekje is vaak al genoeg om enkele fietsen netjes weg te hangen. De VelowUp is heel gebruiksvriendelijk en is geschikt voor alle fietsen.

Een comfortabele fietsenberging, minder ruimte

Vierkante meters zijn goud waard, en fietsen comfortabel bergen vraagt veel oppervlakte. Bouwcodes schrijven vaak 1,5m² voor per fiets, en zelfs dat is achteraf soms krap voor de gebruikers. Met de VelowUp hangt u moeiteloos fietsen op. Zo kan u tot 40% vloeroppervlakte besparen én het comfort verbeteren.  Omdat de VelowUp afwisselend hoog-laag hangen en kunnen scharnieren rond de verticale as, is een hartafstand van 350mm al genoeg voor een zeer comfortabele fietsenberging.

De VelowUp zorgt voor meer orde en comfort in uw bergruimte. Een klein hoekje is vaak al genoeg om enkele fietsen netjes weg te hangen. Elke fiets is even bereikbaar, en u bent voortaan verlost van het verzetten van meerdere fietsen om de achterste te bereiken.

Eenvoudig in gebruik

Met de VelowUp hangt u een fiets verticaal op aan het voorwiel. Het vereist geen handigheid of kracht.  De VelowUp tilt de fiets namelijk op met een gasveer. In- en uitparkeren is voor iedereen haalbaar, ook voor kinderen (vanaf circa 12 jaar) en senioren.

Instructiefilm

Voordelen van de VelowUp

  • Bestand tegen slijtage en corrosie
  • Veilig: de beweging is steeds gedempt en beknellen van lichaamsdelen is uitgesloten
  • Stil: de bediening is haast geruisloos
  • Vandalismebestendig
  • Universeel: geschikt voor zware en lichte fietsen, smalle en brede banden
  • Diefstalveilig: voorzien van een aanbindvoorziening

Vele montage mogelijkheden

De VelowUp kan rechtstreeks tegen een muur gemonteerd worden. Er kan ook gekozen worden voor een veelzijdig modulair montagesysteem bestaande uit aluminium profielen en stalen staanders.

Daarmee is er voor elke situatie een comfortabele VelowUp oplossing, zelfs voor complexe wanden en vrijstaande installaties. VelowUp kan u al toepassen vanaf 1,95m vrije hoogte.

De VelowUp kan ook gebruikt worden in zeer smalle ruimtes, want de fietsen kunnen tot 45° schuin op de muur geplaatst worden. Zo volstaat een gang van 218cm breed al om een comfortabele fietsenberging te realiseren.

Ook de benodigde hoogte is beperkt.  Slechts 1,95m vrije hoogte volstaat. Voor een afwisselende hoog-laag configuratie is 2,20m hoogte voldoende.

Documentatie

Hier kan u de folder, de documentatie en de dwg bestanden downloaden

Brochure
CAD .dwg
bestektekst

Voor particuliere en professionele klant !

Voor de particuliere klant > U kan de VelowUp bestellen om ze zelf te monteren, via de shop, voor 169€ BTW inclusief. U kan ze ook komen testen en kopen in onze winkels: Lange Lozanastraat 215 te 2018 Antwerpen en Kernenergiestraat 75 te 2610 Wilrijk.

Voor de professionele klant > Project-ondersteuning: als u ons een plan van uw fietsenberging bezorgt dan tekenen we graag de VelowUp voor u in. We hebben tevens een eigen montagedienst.

Ga naar onze webshop
Contacteer ons